Nekić Trucks i Nela u Maksi pubu!

Nekić Trucks i Nela u Maksi pubu!

Nekić Trucks & Nela pripremaju Food & Mood petak u Maksi pubu!

U ovim čudnovatim neizvjesnim vremenima, vrijeme je za dozu sretnih vijesti! Nekic Trucks & Nela udružili su snage te u petak, 3. srpnja pripremaju Food & Mood druženje na Maksi terasi.

Od 17 sati zagrijavat će nas ekipa NEKIĆ TRUCKS – potpuno osvježenje na gastro sceni s flotom od čak 8 Volkswagen vozila koji žare & ‘pale’ gdje god se zatekli. Uz Jamnica cocktail truck koji će nas rashladiti s kultnim koktelima Šprajcerima (nazvane po njihovom najvećem fanu Zoranu Šprajcu), braća Nekić pripremat će najfinije pulled pork sendviče za koje se meso priprema ‘low &slow’– preko 10 sati u ručno rađenom smokeru Čade.

  • Trailer mess trgana sporo pečena svinjetina u 2 sloja s coleslaw od komorača i kupusa, homemade BBQ, brioche pecivo
  • Kalimera BBQ sendvič s malo grčkog tvista, sporo pečena svinjetina, svježi krastavci, cherry rajčice, tziziki, BBQ
  • Rocket Pork stiže s majonezom od kapara i limuna, sporo pečena svinjetina, rikola, umak od sira, listići parmezana.
  • Picnic Nachos s umakom od sira, origanom i čipsom od pancete

Uz iće&piće, za glazbeni ugođaj pobrinut će se mlada & iznimno nadarena Antonela Đinđić, poznatija kao Nela koju smo imali prilike čuti i vidjeti u “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, a kasnije i u HRT-ovoj emisiji “A strana”. Osim što osvaja publiku diljem lijepe naše i regije, Nela broji za sobom brojne uspješne radijske hitove poput: “Neke ljubavi”, “U zagrljaju spašeni”, “Netko kao ti”, “Nauči me plovi-ti” i “Melodrama” koje će objediniti na prvom na albumu krajem ove godine.  Nelin prvi acoustic koncert na Maksi tribinama kreće od 20 sati.

Save the date… i vidimo se u Maksiju!

 

Info i rezervacije stolova: 01/2303-711