Od potencijalne netrpeljivosti do sasvim bliskog odnosa…

Od potencijalne netrpeljivosti do sasvim bliskog odnosa…

Ožujsko Pub Maksi

Kad smo se Andrea i ja prvi puta upoznale na zajedničkom projektu, obostrani osjećaji bili su potpuno drugačiji nego što su danas. Ona je bila dizajner, ja sam bila investitor sa strane Ožujsko brenda a tu je bio i Almir, vlasnik puba za kojeg će vrijeme pokazati da će se pretvoriti u jedno od najposjećenijih cool mjesta u gradu – COOLTURA PUB.

Ona je za mene mislila da sam jedna od onih tipičnih dosadnih zaposlenika korporacije vođenih ograničenom vizijom Brenda, da ću zahtijevati da sav brending prevladava u žutoj boji, da na svakom stolu, stolici, zidu bude istaknut logo, po mogućnosti na svakom slobodnom centimetru ..… oh kako je bila u krivu. Ja sam pak za nju pomislila da je nekako umišljena, pa možda čak i arogantna ….. oh kako sam ja tek bila u krivu.

Dovoljan je bio jedan sastanak (onaj prvi) da u potpunosti zanemarimo sasvim krivi prvi dojam i započnemo sa simpatijama.

Ona je na jedan potpuno originalan način gledala na Žuju, u potpunosti se predala radu na brendu do točke da je provela cijelu jednu noć čitajući i gledajući sve što je uspjela pronaći na internet a da se tiče Žuje u bilo kojem obliku.

Jako mi se sviđala ta svježina u njezinom pristupu i nevjerovatna disciplina u poslu.
Nakon što smo završili COOLTURA PUB ja sam bila spremna za novi izazov: OŽUJSKO PUB MAKSI; bio je to potpuno novi, kompleksan i vrlo izazovan projekt i naravno Andrea je bila moj prvi i jedini izbor; koga bolje izabrati nego nju posebno nakon već pokazane požrtvovnosti.

Naša suradnja bila je toliko tečna i intenzivna da nismo niti primjetile kako smo u jednom trenutku našeg poslovnog odnosa već postale i jako dobre prijateljice.

Kad pogledam iza sebe, istina je da trebamo zahvaliti projektu COOLTURA PUB što nas je sve okupila, no ipak je Žuja glavna inspiracija i prije svega glavni razlog što smo svi danas ovdje.
Hvala Žuji.