Što ćemo slušati ove sezone? Mlade pjevačke ‘snage’ na Maksi tribinama!

Što ćemo slušati ove sezone? Mlade pjevačke ‘snage’ na Maksi tribinama!

Što ćemo slušati ove sezone? Mlade pjevačke ‘snage’ na Maksi tribinama! Besplatni koncerti u Maksiju.

Ako ste subotom navečer vrijeme provodili uz glazbeni program HRT-a, njihova imena sigurno su vam poznata. Mladi talentirani glazbenici koji su iz sezone u sezonu brusili zanat u popularnoj i višetruko nagrađivanoj HRT emisiji ‘A strana’ u društvu najvećih imena domaće glazbene scene kao što su Darko Rundek, Gibonni, Massimo, Tony Cetinski i dr, redom su polufinalisti i finalisti TV showa ‘The Voice’ - najljepši glas Hrvatske.  A da sjajno zvuče i uživo, imat ćete priliku saznati iz prve ruke na koncertima u Maksiju kroz veljaču, ožujak, travanj i svibanj!

Dino Petrić, prvi je u nizu snažnih vokala kojeg ćemo slušati na poslijedni dan veljače, 28.2.. Mladog Hvaranina imali smo priliku upoznati kroz spomenuti talent show gdje je dogurao do zavidnog polufinala, dok je 2018. godine na Splitskom festivalu proglašen za najboljeg debitanta s pjesmom "Previše sam tvoj”.

A za osmijeh na licima nježnijeg spola pobrinut će se glazbena imena čiji su fanovi iz dana u dan sve brojniji. Dino Purić i Vedran Ljubenko udružit će snage na Maksi tribini upravo na Dan žena, 8 ožujka. Iza Vedrana, koji je ujedno i kantautor, već je 5 autorskih singlova od kojih je posljednji ‘Sanjar’ brzo pronašao put do srca publike. Dino je, kao i Vedran, također stalni pjevač u poznatoj HRT-ovoj glazbenoj emisiji "A strana” već tri sezone. Iza sebe ima dva samostalna singla – „Prazna pitanja“ i „Ti“, a žanrovski se nikad ne ograničava - iako je pravi roker u duši.

Na samoj polovici ožujka, 15.3. stiže nam mladi autor i izvođač o čijim se live nastupima uvijek priča u superlativima. Riječ je o Matiji Cveku čiji su singlovi "Visine", "Praviš me ludim" i "Probudi se" uz pratnju TBF-ovaca pokorili radijski eter. Iza Matije se također nalaze veliki nastupi poput Runjićevih večeri, ali i svjetska pozornica gdje je kao back-vokal Jacquesa predstavljao Hrvatsku na Eurosongu 2017.

Spring, bring it on! 

Krajem travnja, 26.4., Maksi tribine opjevat će Stjepan Lach, mladi karizmatičan pjevač iza kojeg je značajan broj nastupa u mjuziklima, malim ekranima & festivalima. I dok njjegov singl ‘Više od ljubavi’ već mjesecima ne silazi s top lista radijskih postaja, ovaj nesuđeni profesor geografije siguran je u svoj glazbeni put: “Želim pjevati kvalitetne pjesme koje će trajati i koje će u ljudima potaknuti najbolje emocije, a pritom ostati normalan dečko kakvog me moji najbliži znaju“.

Konačno, kao finale, 10.svibnja, pripremamo veliki proljetni zajednički koncert na kojem će se okupiti Alen Đuras, Dino Petrić, Dino Purić i Helena Hunčaga! Spring, bring it on! Upad na sve koncerte je besplatan, dok će se sve dodatne informacije moći saznati na eventima na našoj službenoj  Facebook stranici. 

Za glazbene sate u travnju, točnije 5.4., zadužen je Alen Đuras kojemu će ovo biti već treći nastup na Maksi pozornici. Alen je, baš kao i Matija Cvek, bio jedan od pratećih vokala i sudionika Jacquesa Houdeka na Eurosongu 2017. u Kijevu, nakon što čega je nastavio graditi svoju uspješnu samostalnu glazbenu karijeru u suradnji s eminentnim imenima regionalne glazbene scene.  

Vidimo se u Maksiju!